سلام 

دیشب مثل همه شبهای دیگه مونده بودم چی بپزم. تازه کدوحلوایی هم از قبل توی یخچال مونده داشتم. 

ولی دوست نداشتم همون کدوحلوایی پخته ساده را بخورم. خوشمزه است ولی تکراری بود. بعد کمی جستجو یک سوپ کدوحلوایی پیدا کردم.

سوپ ساده ای بود و زمان کمی هم آماده شدنش طول کشید. تجربه ام را براتون میارم. دوست داشتید شما هم امتحان کنید.

سوپ برای 4 نفر

کدوحلوایی پوست گرفته و خرد شده  750 گرم  

سیب زمینی                                 2 عدد پوست گرفته و خرد شده

گوجه                                           2 عدد پوست گرفته و خرد شده

رزماری                                         کمی

استاک سبزیجات                            3 لیوان

طرزتهیه:

کدوها و سیب ها روی 5 دقیقه با کمی روغن تفت بدهید و رزماری را باهاشون کمی تفت بدهید. بعد گوجه ها را اضافه کنید و در آخر استاک سبزیجات و بگذارید جوش بیاد. زیرش را کم کنید تا حدود نیم ساعت تا سیب ها و کدو ها بپزند. حالا با گوشت کوب برقی پوره کنید و نمک و فلفل بزنید. اگه کمی سفت شده با کمی آب جوش درستش کنید.

من خودم طبق روال غذاهای ایرانی، 1 پیاز اضافه کردم و تفت دادم و کمی زردچوبه و بعد سیب و کدو ها را تفت دادم. ولی توصیه می کنم این کار را نکنید چون سوپ کمی مزه اش به شیرینی می زنه و من خودم ترجیح می دادم که ته مزه شیرین را نداشته باشه. 

به نظرم هویج هم اضافه نکنید چون هویج هم کمی مزه سوپ را شیرین می کنه. 


 


مشخصات

آخرین جستجو ها