خوراک لوبیا یکی از شام های مورد علاقه منه، البته آنچه که می نویسم در مورد اکثر حبوبات بجز عدس است.

جدیدا از روش خیساندن آن در آب نمک استفاده کردم یعنی حبوبات را در 4 لیتر آب که یک قاشق غ نمک توش حل شده یک شب تا صبح می خیسانم.

بعدش با آب می شورم و می پزم.

اصلا شور نمی شه در عوض نمک باعث می شه پوست حبوبات نرمتر بشه و آب راحت تر نفوذ کنه و حبوبات نرمتر بشه و زودتر بپزه

وقتی هم می پزید بافت نرم و خوبی داره.

من که خوشم آمد خوبه شما هم امتحان کنید.

فقط یک نکته را به خاطر داشته باشید: تاریخ تولید حبوبات را نگاه کنید بیشتر از دو سال که از بسته بندیشون بگذره دیرپز می شن. بهترین زمان استفاده از آنها یکسال پس از تولید است


مشخصات

آخرین جستجو ها