در سرمای زمستان یک

نوشیدنی داغ بسیار دلپذیر است مثل شکلات داغ یا کاکائو داغ.

برای تهیه کاکائو داغ شما نیاز دارید به 

2 ق.غ پر کاکائو 

2 ق.غ شکر که در 3 لیوان شیر پرچرب حل کنید و بگذارید روی حرارت داغ بشه و اطراف ظرف حباب های ریز که دیدید خاموش کنید. 

اگر شیر شما کم چربه می تونید برای هر لیوان شیر 1 ق. غ خامه بزنید. البته به نظر من با شیر کم چرب هم هنوز خوشمزه است.

حالا 1/2 قاشق چایخوری اسانس وانیل و یک قطره اسانس بادام بزنید و سروکنید.

من خودم اسانس بادام تلخ  را دوست دارم. البته مزه خاصی ایجاد نمی کنه فقط یک رایحه است. دوست داشتید امتحان کنید. نوش جان


مشخصات

آخرین جستجو ها