من خودم از علاقمندان تخم مرغ آبپر هستم. ولی پوست گرفتن آن واقعا گاهی خیلی سخت می شه

در موردش جستجو کردم و مطالب مختلفی خوندم و امتحان کردم.

منصفانه ترین چیزی که خوندم و منطقی بود اینه که راهی نیست که صددرصد باشه.  ولی این روشی که می نویسم می تونه اکثر مفید باشه.

تخم مرغ را بجای اینکه در آب سرد بریزید تا جوش بیاید و بعد بپزید از ابتدا در آب جوش آمده قرار دهید و بپزید. اگر هم می ترسید ترک بخوره با یک سنجاق کوچک کف آن (قسمت حباب هوای آن) سوراخ ریزی ایجاد کنید.

پس از پخت هم, آن را بلافاصله زیر آب سرد پوست بگیرید.

من این روش را امتحان کردم عالی بود شما هم امتحان کنید.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها